Kirkkoneuvoston kokous 25.5.2016

Kirkoneuvosto valitsi Karkun kirkon saneraauksen tekijäksi edullisimman tarjouksen tehneen Sarkintalo Oy:n. Sarkintalo Oy:n tarjous Karkun kirkon saneerauksesta on vuosilta 2016 – 2017 yhteensä 313.720 (sis. alv) euroa. Vuoden 2017 osalta päätös on kuitenkin ehdollinen, koska kirkkovaltuuston tulee myöntää vuoden 2017 talousarviossa kohteeseen jatkorahoitus. Tarjouksia saatiin määräaikaan mennessä 6 yritykseltä.

Kirkkoneuvosto valitsi Tyrvään kirkkohautausmaan muistolehdon laajennusurakan tekijäksi edullisimman tarjouksen tehneen Vammalan Metsäkone ja Pihantekijät Ay:n. Tarjoushinta on 63.950 euroa (sis. alv). Tarjousta pyydettiin kuudelta urakoitsijalta ja tarjouksen jätti 3 urakoitsijaa.

Kirkkoneuvosto valitsi osa-aikaiseen lastenohjaajan toimeen Anneli Mäki-Laurilan.