Kirkkoneuvoston kokous 22.2.2017

Kirkkoneuvosto hyväksyi talousarvion tehtäväkohtaiset ylitykset ja investointiosan ylitykset.

Kirkkovaltuuston hyväksymässä investointiohjelmassa on tälle vuodelle varattu määräraha Keikyän kirkon ulkoseinien ja ikkunoiden korjaukseen ja maalaukseen sekä katon korjaukseen. Alustava kustannusarvio hankkeelle on 250.000 € sis alv, arvio sisältää rakennustekniset työt ja suunnittelun. Kohteeseen on haettu avustusta kirkon keskusrahastolta 140.000 €. Kirkkoneuvosto hyväksyi Keikyän kirkon korjaussuunnitelmat. Korjaussuunnitelmien pohjalta pyydetään urakkatarjoukset, jotka tuodaan käsittelyyn kirkkoneuvoston maaliskuun kokoukseen.

Kirkkoneuvosto päätti myydä seurakunnan Mouhijärvellä omistaman yksiön osoitteessa Hopuntie 4 B 12 korkeimman tarjouksen tehneelle Ismo ja Satu Lahdelle 22 550 eurolla.

Kirkkoneuvosto valitsi nuorisotyönohjaajan viransijaiseksi ajalle 6.3.2017 – 21.8.2017 Noora Paanasen.