Kirkkoneuvoston kokous 14.12.2016

Seurakunnalla on omistuksessa asunto-osake osoitteessa Hopuntie 1, Mouhijärvellä käsittäen 5 h + k + sauna, pinta-ala 90 m². Mouhijärven kappelineuvosto vastustaa myyntiä, mutta jos tila päätetään myydä, tulee seurakunnan osoittaa toiminnalle vastaavat tilat. Toiminnalle on löytynyt tilat toisaalta.

Seurakunnalla on omistuksessa yksiö osoitteessa Hopuntie 4 B 12, Mouhijärvellä. Yksiö on ollut vuokralla ja nyt vuokralainen on muuttanut pois, Mouhijärven kappeliseurakunnalla ei ole sille toiminnallista käyttöä ja puoltaa sen myyntiä.

Kirkkoneuvosto päätti antaa talousjohtaja Raimo Kempille valtuudet ryhtyä valmistelemaan näiden asunto-osakkeiden myyntiä.

Kirkkoneuvosto päätti hakea Kirkkohallitukselta rakennusavustusta seuraaviin korjauksiin yhteensä 279 700 euroa:  Karkun kirkon sisäpuolen remontti, Keikyän kirkon ulkopuolen kunnostus ja maalaus, Tyrvään Pyhän Olavin kirkon kattorakenteiden korjaus, Sammaljoen kirkon paloilmoitinlaitteen uusiminen, Mouhijärven kirkon kellonsoittokoneiston uusiminen.

Kirkkoneuvosto julistaa haettavaksi lastenohjaajan toimen 1.2.2017 alkaen. Tehtävää hoidetaan toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa ja palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan.

Kirkkoneuvosto hyväksyi ja päivitti lähetystyön palvelusopimuksen Suomen Lähetysseuran kanssa. Kirkkoneuvosto päätti hyväksyä Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kanssa sopimuksen, jossa on nimikkolähetteinä Hannu ja Päivi Heino. Sastamalan nykyiset nimikkolähetit Henry ja Tuula Liivola ovat palaamassa takaisin Suomeen.

Kirkkoneuvosto päätti, että Sastamalan seurakunta siirtyy vuoden 2017 alusta lähtien neljännesvuosittaiseen toiminta- ja taloussuunnitelman laadintaan.