VirrenViejät

Voit tilata Virrenviejät vierailemaan kotiisi.VirrenViejät ovat odotettuja vieraita. Kuvaaja: Marja Ritanen.

VirrenViejät tulevat pyynnöstä 2 -3 henkilön ryhmänä laulamaan kotiinne virsiä tai muita hengellisiä lauluja Keikyässä, Kiikassa ja Mouhijärvellä.

VirrenViejät toimivat Keikyässä, Kiikassa ja Mouhijärvellä.

Vierailu kestää VirrenVientipäivinä noin puoli tuntia per kotikäynti.

Palvelu on maksuton ja tarkoitettu ensisijaisesti niille, joiden on vaikea päästä seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin (muutkin voivat kysyä, jos veisuuaikoja jäljellä).

Kahvi- ym. tarjoilulle ryhmä sanoo kiitos ei, sillä se haluaa pitää äänensä kirkkaana koko veisuun ajan.

Mikäli olet innostunut laulamaan ja kaipaat mukavaa tekemistä, niin ilmoittaudu mukaan virttä viemään. Nuoret laulajat ovat myös tervetulleita, nuorten virret ovat hyvin suosittuja myös varttuneempien kodeissa.

Kysy lisää toiminnasta tai tilaa VirrenViejät kotiisi Ritasen Marjalta, p. 050 314 9047