Sivukartta
To 29.6.2017 17:30
Naisten Pankin tapaaminen
Muu tila
Naisten Pankkilaisten tapaaminen Leipurikahvila Pyymäessä Nuutilankatu 2.
To 29.6.2017 18:30
Musiikki
Lauluilta Keikyän kyläseuran rannassa Kiviniementiellä klo 18.30
Pe 30.6.2017 11:00
Tapahtuma
Muu tila
Kirjakahvila kirkkoherranviraston pihalla klo 9-15. Saatavana hernesoppaa, lättyjä, kahvia ja kastamista,käsitöitä ja kirpputoritavaroita.
Pe 30.6.2017 14:00
Karkun kappeliseurakunnan Karkun kamarin Sulosoinnuista soraääniin -esityksen harjoitukset
Karkun kamarin Sulosoinnuista soraääniin -esityksen harjoitukset Karkun seurakuntatalolla pe 30.6. klo 14.00.
Pe 30.6.2017 16:00
Lähetyksen kirpputori Kiikoisten seurakuntatalon alakerrassa
Kiikoisten seurakuntatalo - alakerran lähetystori
Lähetyksen kirpputori Kiikoisten seurakuntatalon alakerrassa
Purpurikonsertti "Kadulta kirkkoon"
Kiikoisten kirkko
"Kadulta kirkkoon"- konsertti reformaation ja purpureiden henkeen. Vokaaliyhtye Lumous, baritoni Lauri Solin, Fioretto Ensemblestä Janek Öller (nokkahuilut ja säkkipillit) ja Ilpo Laspas (cembalo ja urut). Ohjelmistossa 1400-1500-luvun kansanlauluja, uskonpuhdistuksen myötä löysivät tiensä myös kirkolliseen käyttöön.

Kiikoisten kirkko, Kiikoistentie 300, 38360 Sastamala
Purpuriperjantain konsertti Kiikoisten kirkossa, Vokaaliyhtye Lumous
Purpuriperjantain konsertti Kiikoisten kirkossa, Vokaaliyhtye Lumous
Silja Aalto ja Trio Barocco
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Silja Aalto, sopraano
Trio Barocco
Ohjelma 15/10¤.
Nuortenilta
Vammalan seurakuntatalo - Kahvio, alakerta
Tervetuloa!
Purpuriperjantain kirkkokonsertin kahvitilaisuus
Purpuriperjantain kirkkokonsertin kahvitilaisuus. Kahvitilaisuuden tuotto lähetyksen hyväksi.
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kirkkoneuvoston kokous 26.3.2013

Kirkkoneuvoston kokous pidettiin ti 26.3.2013 Tyrvään pappilassa, kokouksen päätöksiä:

TILINPÄÄTÖKSESTÄ:

Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle Kiikoisten seurakunnan ylijäämän 216.725,87 euron siirtämistä taseen omaan pääomaan ja allekirjoittaa vuoden 2012 tilinpäätöksen ja jättää tilinpäätöksen tilintarkastajien tarkastettavaksi.

VIROISTA JA TOIMISTA:

Nuorisotyönohjaajan virkaan valittiin Rauni Kannisto ja varalle Mikko Huuskonen, hakijoita oli yhteensä viisi.

Sastamalan seurakunta julkisti haettavaksi kokoaikaisen lastenohjaajan toimen

Kirkkoneuvosto anoo Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulilta sekä Karkun että Kiikoisten kappeliseurakunnan kappalaisen viran täytön lykkäämistä vuodella Sastamalan seurakuntarakenteen selvittämiseksi.

INVESTOINTEIHIN LIITTYEN:

Hyväksyttiin Suodenniemen kirkon arkkitehtisuunnittelu (Arkkitehtuuritoimisto Jaakko Nieminen Oy) ja sähkösuunnittelu (Sähkösuunnittelutoimisto Eero Rukajärvi Oy).

Pyhän Olavin kirkon katon tervauksen suorittaa Uusikaarlepyyn Paanukatto, tarjous saatiin viideltä yritykseltä.

Karkun kirkon hautausmaan ruumishuoneen katon tervauksen suorittaa  Uusikaarlepyyn Paanukatto, tarjous saatiin viideltä yritykseltä

Pyhän Marian kirkon kellotapulin katon uusii Uusikaarlepyyn Paanukatto, tarjous saatiin neljältä yritykseltä

Salmin leirikeskuksen päärakennuksen ulkoverhouksen korjaus- ja maalausurakkaan saatiin tarjous vain yhdeltä yritykseltä, asia siirrettiin seuraavaan kokoukseen.

MUITA ASIOITA:

Kirkkoneuvosto hyväksyi työsuojelun toimintaohjelman.

Valittiin seurakunnan edustajat veteraanipäivän ja kaatuneitten muistopäivän tilaisuuksiin.

Valittiin seurakunnan edustaja veteraaniasian neuvottelukuntaan.

pdf liite

Kokouskutsu ja esityslista (pdf)

pdf liite

Pöytäkirja (pdf)