Sivukartta
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Tapahtumat »
La 27.5.2017 10:00
Lähetyksen kirpputori
Suodenniemen seurakuntatalo - Kirpputori (alakerta)
Kirpputori jälleen avoinna Suodenniemen srk-talolla lauantaisin klo 10-12
La 27.5.2017 12:00
Soppa & Sana & Sävel
 Tärppi Onkiniemenkatu 5
Soppaa, Sanaa ja Säveltä Tärpissä joka toinen lauantai!
Järjestäjänä Sastamalan ev. lut. seurakunnan vapaaehtoiset.
La 27.5.2017 13:00
Kehitysvammaisten rippikoulun konfirmaatio
Pappina Pirjo Tuiskunen.
Su 28.5.2017 10:00–11:00
Perhejumalanpalvelus, päiväkerhon päätösjuhla
Kiikan kirkko
Klo 10 perhejumalanpalvelus, jonka yhteydessä esikouluun lähtevien siunaus. Mehu, kahvi ja jäätelötarjoilu Kunnan makasiinilla.
Su 28.5.2017 10:00
Piispa Kaarlo Kallialan juhlamessu
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Liturgi: Piispa Kaarlo Kalliala
Kanttori: Hänninen Elisa,Muraja Tuuli
Suntio: Myllyniemi Arja
Avustajat: Timo Vuojus
Ulkopuoliset avustajat: Kesälapin rippikouluryhmä mukana toteuttamassa messua
Avustava pappi: Väänänen Ville
Muuta tietoa: Piispa Kaarlo Kalliala on ollut pappina 40 vuotta.
Su 28.5.2017 10:00
Veneilykauden siunaus
Tyrvään kirkko
Suomi 100 juhlavuoden tapahtuma:
klo 10 messu ja veneilykauden siunaus
kirkkokahvit

Kirkon esittely
Su 28.5.2017 13:00
Salokunnan sanajumalanpalvelus, Ämpärikirkko. 50 ensimmästä kirkkovierasta saa ämpärin, jossa on kesäistä tekemistä ja hengellistä evästä. Tervetuloa!
Salokunnan kirkko - kirkkosali
Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä
Salokunnan kirkko - kirkkosali, Salokunnan kirkko - kahviotila
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Helena Bäckman
Suntio: Lehto Ilpo
Avustava pappi: Sanna Parkkinen
Kolehti: Karkun diakonia
Tekstinlukijat: Mauri Kaaja
Su 28.5.2017 14:00
Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kaija ja Reijo Telarannan luona, Kurjentie 43, aiheena "Vievätkö ristiriitaiset tekstin Raamatulta luotettavuuden?"
Muu tila
Kaija ja Reijo Telaranta kutsuvat...
Tervetuloa Mettämaan majatalokahveille Pihlavan pirttiin, Kurjentie 43. Kahveen lisäksi tarjolla on Reijon puhe ja yhteistä pohdintaa kristinuskon haastavista ja hankalista kysymyksistä. Laulaakin voidaan jos laulattaa. Rukoilemistakaan ei vierasteta. Pirtissä on kahvetta ja kastettavaa tarjolla joka toinen sunnuntai samaan aikaan klo 14. Etelä-Tyrvään pappi Hannu Heikkilä on mukana silloin, kun ehtii.
Ajo-ohjeita, lisätietoa tilaisuuksista ja niiden teemoista saat Reijolta, puh. 0400412628, www.reijotelaranta.fi
Tällä kertaa aiheena siis "Vievätkö ristiriitaiset tekstin Raamatulta luotettavuuden?"
Su 28.5.2017 18:00
Karkun iltakirkko seurakuntatalolla, Ämpärikirkko. 50 ensimmäistä kirkkovierasta saa ämpärin, jossa on kesäistä tekemistä ja hengellistä evästä. Tervetuloa!
Karkun seurakuntatalo - Iso sali
Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä
Karkun seurakuntatalo - Iso sali, Karkun seurakuntatalo - Pieni sali, Karkun seurakuntatalo - keittiö+astiasto
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Helena Bäckman
Suntio: Poutala Leena
Kolehti: Karkun diakonialle
Tekstinlukijat: Marjo-Riitta Helminen ja Teuvo Koivuniemi
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kirkkoneuvoston kokous 24.10.2012

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle ylivahtimestarin viran perustamista ja Arja Myllyniemen siirtämistä virkaan. Samassa yhteydessä Arja Myllyniemen nykyinen seurakuntamestarin virka esitetään lakkautettavaksi. Ylivahtimestari toimii mm. vahtimestareiden sekä keittiö- ja siivoustyöntekijöiden lähiesimiehenä. Arja Myllyniemi on hoitanut tehtävää määräaikaisesti 9.6.2010 alkaen.

Kirkkoneuvosto päätti julistaa haettavaksi osa-aikaisen (92 %) vahtimestari-siivoojan toimen. Suodenniemen kappeliseurakunnan talonmies-siivooja on jäänyt eläkkeelle 30.4.2011 ja seurakuntamestari osaeläkkeelle 1.9.2012. Suodenniemen suntion ja kiinteistönhoidon tehtävien hoitaminen edellyttää vakinaisen työntekijän palkkaamista.

Kirkkoneuvosto tarkisti emäntä-siivooja Anja Sorvan palkkauksen vaativuusryhmän 401 mukaiseksi 1.10.2012 alkaen. Tehtävä on ollut vaativuusryhmässä 303. Seurakunnan laajentumisen myötä emännän tehtävät ja vastuu ovat selvästi lisääntynyt.

Kirkkoneuvosto myönsi Sirpa Kiikalalle eron siivoojan tehtävästä 1.4.2013 alkaen eläkkeelle jäämisen vuoksi.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle 122 000 euron suuruisen lisätalousarvion hyväksymistä vuodelle 2012. Lisämäärärahaa tarvitsevat kohteet ovat kirkkovaltuusto 5 500 euroa, tilintarkastus ja valvonta 1 500 euroa, taloushallinto 16 000 euroa, jumalanpalveluselämä 22 000 euroa, tiedotus ja viestintä 19 000 euroa sekä kirkot ja seurakuntatalot 58 000 euroa.

Kirkkoneuvosto totesi, että sillä ei ole huomauttamista Kiikoisten seurakunnan suunnitelmaan myydä pappila-kirkkoherranvirasto. Palvelutoimistoa varten tarvittavat tilat on saneerattu Kiikoisten seurakuntataloon.

Kirkkoneuvosto tarkisti seurakuntarakenteen muutosta valmistelevan työryhmän kokoonpanoa. Työryhmään kuuluvat kirkkoherra (pj), talouspäällikkö, hallinto- ja tiedotussihteeri (siht.), kirkkovaltuuston puheenjohtaja, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja, kappeliseurakuntien kappalaiset, Etelä-Tyrvään piirineuvoston kappalainen sekä Kiikoisten kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja ja Kiikoisten kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että seurakuntaan perustetaan 1.1.2013 alkaen

  • Kiikoisten kappeliseurakunnan kappalaisenvirka ja Kiikoisten kirkkoherra Matti Vähäkainu siirretään tähän virkaan.
  • Muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä kanttorinvirka ja Kiikoisten kanttori Elisa Hänninen siirretään tähän virkaan.
  • Hallintosihteerin virka ja Kiikoisten seurakunnan talouspäällikkö Pekka Elomaa siirretään tähän virkaan. Kirkkoneuvosto hyväksyi viran johtosäännön.
  • Diakonian virka ja Kiikoisten diakonian viranhaltija Irja Ruusuvuori siirretään tähän virkaan. Irja Ruusuvuori hoitaa virkaa osa-aikaisena. Työaika on 31.12.2015 saakka 80 % ja sen jälkeen 50 % kokoaikaisesta.
  • Nuorisotyönohjaajan määräaikainen virka 30.8.2013 asti ja Kiikoisten seurakunnan nuorisotyönohjaaja Esa Laitisen siirtäminen tähän virkaan. Esa Laitisen työaika on 50 % kokoaikaisesta.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle lisäksi, että pysyväisluonteisissa päätoimisissa työsopimussuhteissa olevat Kiikoisten seurakunnan työntekijät siirretään Sastamalan seurakunnan vastaaviin työsopimussuhteisiin.

Siirretyillä viranhaltijoilla ja työntekijöillä on oikeus saada virka- tai työsuhteeseen kuuluvat edut sellaisina, etteivät ne ole epäedullisemmat kuin hänelle aikaisemmin kuuluneet edut.


pdf liite

Kokouskutsu ja esityslista (pdf)

pdf liite

Pöytäkirja (pdf)