Sivukartta
To 22.6.2017 09:00
Toimintahetket
Vammalan seurakuntatalo - Kahvio, alakerta
Toiminta on ilmaista eikä tarvitse ilmoittautua.
Päivällä klo 12.-13 ruokailumahdollisuus, aterian hinta 2 ¤. Ruokailua varten ilmoittautumiset toimintahetkistä saatavalla lomakkeella.
Tervetuloa leikkimään, pelaamaan ja askartelemaan ohjaajien kanssa
Pe 23.6.2017 08:00
Tapahtuma
Letunpaistoa Keikyän kyläseuran rannassa 19-22.
Sorva Olavi
Pe 23.6.2017 18:00
Juhannusaattoehtoo Pyhällä Olavilla
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Juhannusaaton viettoa Tyrvään Pyhän Olavin kirkolla klo 18-22. Klo 18 Illan avaus ja kirkon esittely, 18.30 Lauluhetki, 19 Hartaus, 19.30 Kirkon esittely, 20 Lauluhetki, 20.30 Hartaus, 21 Kesäillan runot, 21.30 Iltahartaus, Lettuja, makkaraa, kahvia ja mehua myynnissä.
Kopalainen Tarja, Jokinen-Lundén Anu, Mattila Anu
Pe 23.6.2017 19:00
Juhannusaatto Kiikoisten kirkkotuvalla
Kiikoisten kirkkotupa-Sauna
Juhannusaatto Kiikoisten kirkkotuvalla. Kahvia, makkaraa, arpajaiset ja pientä ohjelmaa. Kokko sään salliessa.
Pihlajamaa Jouni, Mannonen Ulla, Vuoristo Päivi
Pe 23.6.2017 19:00
Nuorten ja nuorten aikuisten yöttömän yön yökukkujaiset
Leiris
Ainakin sauna lämpenee ja uimaan pääsee...
La 24.6.2017 10:00
Mittumaarin messu
Sastamalan Pyhän Marian kirkko
Pyhäpäivä: Johannes Kastajan päivä
Sastamalan Pyhän Marian kirkko
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Vuoristo Päivi
Kolehti: Kirkon diakoniarahasto
Tekstinlukijat: Vuorenojat
Su 25.6.2017 10:00
Suodenniemen messu
Suodenniemen kirkko
Pyhäpäivä: 3. sunnuntai helluntaista
Suodenniemen kirkko
Liturgia ja saarna: Hannu Heikkilä
Kanttori: Mattila Jari
Musiikki: Suodenniemen Sirkut
Suntio: Päivi Seppälä
Entisten suodenniemeläisten ja Suodenniemellä kesää viettävien kirkkopyhä
Su 25.6.2017 10:00
Pyhän Olavin messu
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Pyhäpäivä: Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä)
Tekstit: Psalmi: Ps. 92:2-6, 1. lukukappale: Jes. 51:3-6, 2. lukukappale: Ap. t. 14:15-17, Evankeliumi: Luuk. 1:57-66
Pyhäpäivän aihe: Tien raivaaja
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Liturgi: Hautala Lasse
Kanttori: Mattila Anu
Suntio: Myllyniemi Arja
Avustava pappi: Väänänen Ville
Virret: 571 Jo joutui armas aika
258 Kiitetty olkoon Jumala
259 Kiitetty Herra, joka kansallensa
572 Taas kukkasilla kukkulat
574 On kaunis synnyinmaamme
Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa
Kirkon diakoniarahaston kautta.
Kirkon diakoniarahasto, Kirkkohallitus, Eteläranta 8, 00130 Helsinki, FI15 8000 1100 0602 28.
Su 25.6.2017 11:15
Suodeniemen kirkkokahvi

Suodenniemen seurakuntatalo - kahvio, Koippurintie 6, 38510 Sastamala
Su 25.6.2017 13:00
Salokunnan messu
Salokunnan kirkko - kirkkosali
Pyhäpäivä: 3. sunnuntai helluntaista
Salokunnan kirkko - kirkkosali, Salokunnan kirkko - kahviotila
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Mattila Jari
Suntio: Lehto Ilpo
Musiikkiryhmä: Kesäsoittaja Noora Mäkelä, poikkihuilu
Kolehti: Sisupartiolaiset Karkku
Tekstinlukijat: Sirkka-Liisa Uusi-Rintakoski
Su 25.6.2017 17:00
Pieni pyhä hetki
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Pyhän Olavin kirkko on auki kesäisin. Joka sunnuntai-ilta siellä järjestetään pieni rukoushetki, ennen kuin kirkko taas sulkee ovensa seuraavaan päivään. Vietä ainutlaatuinen hetki kesäillassa uskomattomalla paikalla, tutustu kirkon elämänkaareen ja menneiden sukupolvien työhön.
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kirkkoneuvoston kokous 30.8.2012

Kirkkoneuvosto käsitteli Kiikan ja Karkun pappiloista saadut tarjoukset. Karkun pappilasta tarjouksia saatiin neljä ja Kiikan pappilasta kaksi. Karkun pappilasta korkeimman tarjouksen, 165 000 euroa, jätti Eeva-Stiina Lammi ja Kiikan pappilasta, 180 100 euroa, jättivät Veli ja Karoliina Ollila. Kuntokartoituksen osoittaman ennakoitua suuremman korjaustarpeen vuoksi Veli ja Karoliina Ollila ovat kuitenkin muuttaneet tarjoustaan siten, että tarjoushinta on 172 000 euroa. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto hyväksyisi  Eeva-Stiina Lammin ja Veli ja Karoliina Ollilan jättämät tarjoukset. Kirkkovaltuuston kiinteistön kauppaa koskeva päätös on alistettava Kirkkohallituksen vahvistettavaksi.

Kirkkoneuvosto valitsi nuorisotyön tiimin  nuorisotyönohjaajan virkaan äänin kahdeksan kaksi Jukka Karlssonin ja hänen kieltäytymisensä varalle Heidi-Maria Heikkilän.   Lapsityön tiimin nuorisotyönohjaajan virkaan valittiin äänin seitsemän kolme Katja Koivuniemi ja hänen kieltäytymisensä varalle Heidi-Maria Heikkilä. Nuorisotyönohjaajan viransijaiseksi 31.1.2013 saakka valittiin Jukka Peura.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle 1 500 euron määrärahan myöntämistä seurakunnan nuorten työryhmälle. Ryhmä toimii linkkinä nuorten ja seurakunnan päättävien elimien välillä ja tuo viestiä isosvaltuustosta. Ryhmä tekee oman toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen.

Kirkkohallitus on päättänyt liittää Kiikoisten seurakunnan Sastamalan seurakuntaan 1.1.2013 alkaen. Kiikoisten kirkkoherra jää eläkkeelle 1.2.2013. Tuomiokapitulin on julistettava virka haettavaksi KJ 6:21 mukaan kolmenkymmenen päivän kuluessa siitä, kun päätös eläkkeen myöntämisestä  on tehty. Viran täyttämiseen voi kuitenkin hakea tuomiokapitulilta lykkäystä enintään yhden vuoden ajaksi, jos seurakuntaa koskevat järjestelyt tai jokin muu erityinen syy niin vaatii.

Kiikoisten kappeliseurakunta on Sastamalan seurakunnan seitsemäs kappalaisen virkaa edellyttävä alue. Tästä syystä seurakunnan on ryhdyttävä vakavasti miettimään koko seurakunnan rakennetta ja papiston virkarakennetta tulevaisuudessa. Asiaa on hyvä miettiä koko tulevan seurakuntakokonaisuuden kannalta, ei vain Kiikoisten kannalta.  Kirkkoneuvosto päätti esittää Turun Arkkihiippakunnan  tuomiokapitulille, että Kiikoisten kappeliseurakunnan kappalaisen viran avaamista siirretään yhdellä vuodella seurakunnan rakennejärjestelyjen vuoksi.

pdf liite

Kokouskutsu ja esityslista (pdf)

pdf liite

Pöytäkirja (pdf)