Sivukartta
Ti 23.5.2017 08:00
Diakoniakahvila
Vammalan seurakuntatalo - Rantasali
Diakoniakahvila klo 9-11.30. Aamiainen 50 centtiä.
Ti 23.5.2017 09:00
Tärpin kädentaitoryhmä
Muu tila
Askartelua ja käsitöitä, yhdessäoloa ja kahvittelua . Tärpissä Onkiniemenkatu 5 (Kauppalantalo)
Ti 23.5.2017 12:00
Eläkeikäisten kevätjuhla
Kiikan seurakuntatalo - sali
Klo 12 eläkeikäisten kevätjuhla Kiikan seurakuntatalossa, lounas, ohjelmaa ja kahvi.
Ti 23.5.2017 18:00
Raamattupiiri
Mouhijärven seurakuntatalo - kahvio
Ti 23.5.2017 18:00
Karkun kappeliseurakunnassa Runon ja laulun ilta
Salokunnan kirkko - kirkkosali
Karkun kirkkokuoron perinteinen kevättapahtuma, mukana Iltapäiväkuoro ja Veteraaniveljet, kahvitarjoilu.
Ke 24.5.2017 12:00
Kuurojen kummipiiri
Kuurojen kummipiiri retkellä Tampereen Hervannassa
Ke 24.5.2017 14:00
Naisten kesken keskustellen
Klo 14 Naisten kesken keskustellen-iltapäivä Kiikan seurakuntatalossa, vieraana Marjo Anttoora. Aiheena oikeus, armo, rakkaus.
Ke 24.5.2017 17:30
Naisten saunailta Houhajärven leirimajalla
Muu tila
Kiuas lämpiää Houhajärvellä klo 17.30, tervetuloa mukaan kaikki naiset!
Ke 24.5.2017 18:00
Motoristikirkko
Mouhijärven kirkko
Liturgi: Hautala Lasse
Kanttori: Lasse Rajalampi
Suntio: Pelander Jukka
Musiikkiryhmä: Merja ja Pekka Laaksonen.
Muuta tietoa: Paraatiajo lähtee Häijään Nesteeltä klo 18.15, ulkoilmatilaisuus kirkonmäellä klo 19, Hautala, Merja ja Pekka Laaksonen, Ehtoollishartaus Mouhijärven kirkossa klo 19.45, Illan päätteeksi mehua ja makkaraa Otamuksessa
Ke 24.5.2017 18:00
Esikouluun menevien siunaminen ja päiväkerholaisten kevätjuhla
Kiikoisten kirkko
Esikouluun menevien siunaaminen ja päiväkerholaisten kevätjuhla Kiikoisten kirkossa.

Kiikoisten kirkko, Kiikoistentie 300, 38360 Sastamala
To 25.5.2017 09:00
Tärpin avoin kahvila
Avoin vapaaehtoiskahvila Tärpissä, Onkiniemenkatu 5, Kauppalantalo
To 25.5.2017 10:00
Suodenniemen kolmen vartin perhemessu ja eskarin aloittavien siunaus
Suodenniemen kirkko
Pyhäpäivä: Helatorstai
Suodenniemen kirkko
Liturgi: Heikkilä Hannu
Kanttori: Hänninen Elisa
Suntio: Seppälä Päivi
Lastenohjaajat Elina Heikkilä, Wassana Kaihlamäki, Memmu Nieminen
Ulkopuoliset avustajat: Suodenniemen päivä- ja perhekerholaiset
Eskarin aloittavien siunaus
Muuta tietoa: Kirkkokahvi seurakuntatalossa
Muuta tietoa: Kirkkokahvin jälkeen päivä- ja perhekerhon kevätjuhla
To 25.5.2017 10:00
Koko perheen helatorstai
Muu tila
Koko perheen helatorstai Vammalan Seukulla (Marttilankatu 35) klo 10-14. Suvilinnun laulajaiset, myynnissä lättyjä, makkaraa ja popcornia, kasvomaalausta, ilmapalloja, Jouko Mäki-Lohiluoman koko perheen konsertti, kevätsiunaus.
To 25.5.2017 10:30
Retki Saloon Luther -tapahtumaan
Lutherin häät -Draamakavalkadi Salon torilla
Lähtö srk-kodin pihasta klo 10.00
Matkan hinta 10 ¤ (sis. ruokailun). Ilm. Lasselle 19.5. mennessä
To 25.5.2017 11:00
Suodenniemen päivä- ja perhekerhon kevätjuhla
Suodenniemen seurakuntatalo - kahvio
Suodenniemen päivä- ja perhekerhon kevätjuhla

Suodenniemen seurakuntatalo - kahvio, Koippurintie 6, 38510 Sastamala
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kirkkoneuvoston kokous 30.8.2012

Kirkkoneuvosto käsitteli Kiikan ja Karkun pappiloista saadut tarjoukset. Karkun pappilasta tarjouksia saatiin neljä ja Kiikan pappilasta kaksi. Karkun pappilasta korkeimman tarjouksen, 165 000 euroa, jätti Eeva-Stiina Lammi ja Kiikan pappilasta, 180 100 euroa, jättivät Veli ja Karoliina Ollila. Kuntokartoituksen osoittaman ennakoitua suuremman korjaustarpeen vuoksi Veli ja Karoliina Ollila ovat kuitenkin muuttaneet tarjoustaan siten, että tarjoushinta on 172 000 euroa. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto hyväksyisi  Eeva-Stiina Lammin ja Veli ja Karoliina Ollilan jättämät tarjoukset. Kirkkovaltuuston kiinteistön kauppaa koskeva päätös on alistettava Kirkkohallituksen vahvistettavaksi.

Kirkkoneuvosto valitsi nuorisotyön tiimin  nuorisotyönohjaajan virkaan äänin kahdeksan kaksi Jukka Karlssonin ja hänen kieltäytymisensä varalle Heidi-Maria Heikkilän.   Lapsityön tiimin nuorisotyönohjaajan virkaan valittiin äänin seitsemän kolme Katja Koivuniemi ja hänen kieltäytymisensä varalle Heidi-Maria Heikkilä. Nuorisotyönohjaajan viransijaiseksi 31.1.2013 saakka valittiin Jukka Peura.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle 1 500 euron määrärahan myöntämistä seurakunnan nuorten työryhmälle. Ryhmä toimii linkkinä nuorten ja seurakunnan päättävien elimien välillä ja tuo viestiä isosvaltuustosta. Ryhmä tekee oman toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen.

Kirkkohallitus on päättänyt liittää Kiikoisten seurakunnan Sastamalan seurakuntaan 1.1.2013 alkaen. Kiikoisten kirkkoherra jää eläkkeelle 1.2.2013. Tuomiokapitulin on julistettava virka haettavaksi KJ 6:21 mukaan kolmenkymmenen päivän kuluessa siitä, kun päätös eläkkeen myöntämisestä  on tehty. Viran täyttämiseen voi kuitenkin hakea tuomiokapitulilta lykkäystä enintään yhden vuoden ajaksi, jos seurakuntaa koskevat järjestelyt tai jokin muu erityinen syy niin vaatii.

Kiikoisten kappeliseurakunta on Sastamalan seurakunnan seitsemäs kappalaisen virkaa edellyttävä alue. Tästä syystä seurakunnan on ryhdyttävä vakavasti miettimään koko seurakunnan rakennetta ja papiston virkarakennetta tulevaisuudessa. Asiaa on hyvä miettiä koko tulevan seurakuntakokonaisuuden kannalta, ei vain Kiikoisten kannalta.  Kirkkoneuvosto päätti esittää Turun Arkkihiippakunnan  tuomiokapitulille, että Kiikoisten kappeliseurakunnan kappalaisen viran avaamista siirretään yhdellä vuodella seurakunnan rakennejärjestelyjen vuoksi.

pdf liite

Kokouskutsu ja esityslista (pdf)

pdf liite

Pöytäkirja (pdf)