Sivukartta
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Tapahtumat »
Ma 3.8.2015 19:00
Rukousilta, Prayer meeting in finnish and english. Wellcome to sing, share and be silent
Karkun seurakuntatalo
Ti 4.8.2015 18:00
Hautausmaakierros, Kiikan hautausmaa
Oppaana Marja Koukku
Ti 4.8.2015 18:00
Pyhäkoulun päätöskirkko Tervamäen rukoushuoneella
Kirkkohetki koko perheelle
Ke 5.8.2015 18:00
Lauluseurat Aili Riihimäellä
Klo 18 Pihaseurat Aili Riihimäellä Peltotie 9.
Tapahtumakalenteri »

Motoristikirkko

Mouhijärven oma motoristipappi Lasse Hautala.

Sateen sattuessa sateessa. Kuva kevään 2013 Motoristikirkosta.

Motoristikirkkoja järjestetään Mouhijärvellä kaksi kertaa vuodessa. Keväisin kokoonnutaan pyytämään siunausta alkavalle ajokaudelle ja syksyllä on vuorossa Motoristien kiitoskirkko.

Mouhijärven ensimmäinen motoristikirkko pidettiin toukokuussa 2007. Pyöriä oli heti ensimmäisellä kerralla mukana komeat 108. Toiminta on sittemmin vakiintunut ja vuosi vuoden jälkeen motoristit ilahduttavasti löytävät tiensä Mouhijärvelle. Huippu koettiin keväällä 2012, jolloin pyöriä tuli paikalle 167. Pyörien lisäksi Sanan äärelle tullaan niin kävellen kuin autoillakin ja kaikki ovat tervetulleita.

Kevään motoristikirkossa pyydetään siunausta tulevalle ajokaudelle ja syksyllä kokoonnutaan kiittämään kuluneesta kesästä.

Mouhijärven motoristitapahtumista ilmoitetaan hyvissä ajoin nettisivustoille ja tapahtumakalentereihin laitettavalla ilmoituksella sekä lähempänä tapahtumaa eri kerhoihin toimitettavilla kutsuilla sekä lehtimainonnalla.

Motoristien kiitoskirkko Mouhijärven kirkossa
keskiviikkona 9.9.2015 klo 18, jonka jälkeen iltatee Mouhijärven seurakuntakodissa.

Tervetuloa muistelemaan kesän kurvailuja!

Kuvat Carita Malkamäki.

Mouhijärvelle odotetaan satoja moottoripyöriä

Huippusuosittu Motoristikirkko kutsuu keskiviikkona 20.5. motoristeja läheltä ja kaukaa Mouhijärvelle pyytämään siunausta alkavalle ajokaudelle. Paraatiajo lähtee Häijään ... Lue lisää

Motoristien kiitoskirkko Mouhijärvellä 10.9.2014

Kaunis motoristikesä on takana ja ajokilometrejä kertynyt mittariin. On aika kokoontua kiittämään Taivaan Isää varjeluksesta kuluneella ajokaudella. Lue lisää

Motoristit koolle Mouhijärvelle

Uudelle ajokaudelle pyydetään Taivaallisen Isän siunausta Mouhijärven motoristikirkossa keskiviikkona 21. toukokuuta klo 19. Lue lisää

Mouhijärven motoristikirkko houkutteli väkeä menopeleineen Sanan ääreen.

Kurkkaa kuvagalleriasta, miten motoristien syksyinen kiitoskirkko sujui Mouhijärvellä ke 4.9.2013. Lue lisää

Motoristien kiitoskirkko ke 4.9.2013 Mouhijärvellä

Keskiviikkona 4. syyskuuta Mouhijärven kirkonmäellä on jälleen pärinää, kun motoristit kokoontuvat kiittämään kuluneesta ajokaudesta. Polkaise mukaan! Lue lisää

Mouhijärven motoristikirkkoon kokoontui ennätysmäärä prätkiä