Sivukartta
Kesäillan ehtoollinen Tyrvään vanhassa siunauskappelissa
Tyrvään siunauskappeli
To 31.7.2014 18:00
Kesäillan lauluseurat ja hautausmaan esittely Kiikoisten hautausmaalla
To 31.7.2014 18:30
Seurat
To 31.7.2014 19:00
Soli Deo Gloria -musiikkileirin konsertti Harsun pihapiirissä
Karkun seurakuntatalo - Iso sali
Pe 1.8.2014 19:30
Soli Deo Gloria -musiikkileirin konsertti
Sastamalan Pyhän Marian kirkko
Tapahtumakalenteri »

Motoristikirkko

Mouhijärven oma motoristipappi Lasse Hautala.

Sateen sattuessa sateessa. Kuva kevään 2013 Motoristikirkosta.

Motoristikirkkoja järjestetään Mouhijärvellä kaksi kertaa vuodessa. Keväisin kokoonnutaan pyytämään siunausta alkavalle ajokaudelle ja syksyllä on vuorossa Motoristien kiitoskirkko.

Mouhijärven ensimmäinen motoristikirkko pidettiin toukokuussa 2007. Pyöriä oli heti ensimmäisellä kerralla mukana komeat 108. Toiminta on sittemmin vakiintunut ja vuosi vuoden jälkeen motoristit ilahduttavasti löytävät tiensä Mouhijärvelle. Huippu koettiin keväällä 2012, jolloin pyöriä tuli paikalle 167. Pyörien lisäksi Sanan äärelle tullaan niin kävellen kuin autoillakin ja kaikki ovat tervetulleita.

Kevään motoristikirkossa pyydetään siunausta tulevalle ajokaudelle ja syksyllä kokoonnutaan kiittämään kuluneesta kesästä.

Mouhijärven motoristitapahtumista ilmoitetaan hyvissä ajoin nettisivustoille ja tapahtumakalentereihin laitettavalla ilmoituksella sekä lähempänä tapahtumaa eri kerhoihin toimitettavilla kutsuilla sekä lehtimainonnalla.

Lisätiedot: kappalainen Lasse Hautala p. 03 521 9007 tai 050 314 9007 tai **@**.

Syksyn 2014 Motoristien kiitoskirkko järjestetään keskiviikkona 10. syyskuuta klo 18.30 Mouhijärven kirkossa, kahvit srk-kodissa.

Turvallisia ajokilometrejä!

Kuvat Carita Malkamäki.

Motoristit koolle Mouhijärvelle

Uudelle ajokaudelle pyydetään Taivaallisen Isän siunausta Mouhijärven motoristikirkossa keskiviikkona 21. toukokuuta klo 19. Lue lisää

Mouhijärven motoristikirkko houkutteli väkeä menopeleineen Sanan ääreen.

Kurkkaa kuvagalleriasta, miten motoristien syksyinen kiitoskirkko sujui Mouhijärvellä ke 4.9.2013. Lue lisää

Motoristien kiitoskirkko ke 4.9.2013 Mouhijärvellä

Keskiviikkona 4. syyskuuta Mouhijärven kirkonmäellä on jälleen pärinää, kun motoristit kokoontuvat kiittämään kuluneesta ajokaudesta. Polkaise mukaan! Lue lisää

Mouhijärven motoristikirkkoon kokoontui ennätysmäärä prätkiä