Sivukartta
Ti 23.5.2017 08:00
Diakoniakahvila
Vammalan seurakuntatalo - Rantasali
Diakoniakahvila klo 9-11.30. Aamiainen 50 centtiä.
Ti 23.5.2017 09:00
Tärpin kädentaitoryhmä
Muu tila
Askartelua ja käsitöitä, yhdessäoloa ja kahvittelua . Tärpissä Onkiniemenkatu 5 (Kauppalantalo)
Ti 23.5.2017 12:00
Eläkeikäisten kevätjuhla
Kiikan seurakuntatalo - sali
Klo 12 eläkeikäisten kevätjuhla Kiikan seurakuntatalossa, lounas, ohjelmaa ja kahvi.
Ti 23.5.2017 18:00
Raamattupiiri
Mouhijärven seurakuntatalo - kahvio
Ti 23.5.2017 18:00
Karkun kappeliseurakunnassa Runon ja laulun ilta
Salokunnan kirkko - kirkkosali
Karkun kirkkokuoron perinteinen kevättapahtuma, mukana Iltapäiväkuoro ja Veteraaniveljet, kahvitarjoilu.
Ke 24.5.2017 12:00
Kuurojen kummipiiri
Kuurojen kummipiiri retkellä Tampereen Hervannassa
Ke 24.5.2017 14:00
Naisten kesken keskustellen
Klo 14 Naisten kesken keskustellen-iltapäivä Kiikan seurakuntatalossa, vieraana Marjo Anttoora. Aiheena oikeus, armo, rakkaus.
Ke 24.5.2017 17:30
Naisten saunailta Houhajärven leirimajalla
Muu tila
Kiuas lämpiää Houhajärvellä klo 17.30, tervetuloa mukaan kaikki naiset!
Ke 24.5.2017 18:00
Motoristikirkko
Mouhijärven kirkko
Liturgi: Hautala Lasse
Kanttori: Lasse Rajalampi
Suntio: Pelander Jukka
Musiikkiryhmä: Merja ja Pekka Laaksonen.
Muuta tietoa: Paraatiajo lähtee Häijään Nesteeltä klo 18.15, ulkoilmatilaisuus kirkonmäellä klo 19, Hautala, Merja ja Pekka Laaksonen, Ehtoollishartaus Mouhijärven kirkossa klo 19.45, Illan päätteeksi mehua ja makkaraa Otamuksessa
Ke 24.5.2017 18:00
Esikouluun menevien siunaminen ja päiväkerholaisten kevätjuhla
Kiikoisten kirkko
Esikouluun menevien siunaaminen ja päiväkerholaisten kevätjuhla Kiikoisten kirkossa.

Kiikoisten kirkko, Kiikoistentie 300, 38360 Sastamala
To 25.5.2017 09:00
Tärpin avoin kahvila
Avoin vapaaehtoiskahvila Tärpissä, Onkiniemenkatu 5, Kauppalantalo
To 25.5.2017 10:00
Suodenniemen kolmen vartin perhemessu ja eskarin aloittavien siunaus
Suodenniemen kirkko
Pyhäpäivä: Helatorstai
Suodenniemen kirkko
Liturgi: Heikkilä Hannu
Kanttori: Hänninen Elisa
Suntio: Seppälä Päivi
Lastenohjaajat Elina Heikkilä, Wassana Kaihlamäki, Memmu Nieminen
Ulkopuoliset avustajat: Suodenniemen päivä- ja perhekerholaiset
Eskarin aloittavien siunaus
Muuta tietoa: Kirkkokahvi seurakuntatalossa
Muuta tietoa: Kirkkokahvin jälkeen päivä- ja perhekerhon kevätjuhla
To 25.5.2017 10:00
Koko perheen helatorstai
Muu tila
Koko perheen helatorstai Vammalan Seukulla (Marttilankatu 35) klo 10-14. Suvilinnun laulajaiset, myynnissä lättyjä, makkaraa ja popcornia, kasvomaalausta, ilmapalloja, Jouko Mäki-Lohiluoman koko perheen konsertti, kevätsiunaus.
To 25.5.2017 10:30
Retki Saloon Luther -tapahtumaan
Lutherin häät -Draamakavalkadi Salon torilla
Lähtö srk-kodin pihasta klo 10.00
Matkan hinta 10 ¤ (sis. ruokailun). Ilm. Lasselle 19.5. mennessä
To 25.5.2017 11:00
Suodenniemen päivä- ja perhekerhon kevätjuhla
Suodenniemen seurakuntatalo - kahvio
Suodenniemen päivä- ja perhekerhon kevätjuhla

Suodenniemen seurakuntatalo - kahvio, Koippurintie 6, 38510 Sastamala
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Anguspurilaiset ja Elvis kuljettivat kiitospäivän tunnelmiin

Burgerintekijöillä riitti ahertamista kiitospäivän erikoistapahtumassa.

Aron esitti Elviksen tuotantoa 1950-1970- luvuilta.

24.11. klo 15 Vammalan seurakuntatalo muuttui purilaisbaariksi, jossa maisteltiin aidosta angus-naudanlihapihvistä tehtyjä purilaisia ja fiilisteltiin Elviksen musiikkia Aronin esittämänä.

Kello 15 seurakuntatalon pääoven edustalle kohosi kaksi herkuttelupistettä, joissa oli tarjolla juotavaa, lettuja ja lahjoituslihasta valmistettuja anguspurilaisia. Tilaisuus herätti oman huomionsa: pisteellä burgerinkasaustoimintaa ohjastellut Pekka Wallin kertoi, että illan puoliväliin mennessä kaupaksi oli käynyt jo yli 200 hampurilaista. Purilaisten tuotto menee joulun aikana vähävaraisten perheiden ja yksinasujien auttamiseen – ratkaisu, joka Wallinin osalta ei ole yllätys.
 - Koko idea lähti lahjoittajastamme. Siitä keksimme, että alamme kerätä varoja jouluksi vähäosaisille. Ratkaisu oli luontainen, koska meidän perheemme ja tuttavaperheemme teemme tätä työtä jo muutenkin – käymme esimerkiksi päivittäin paikallisissa kaupoissa hakemassa kohta vanhaksi menevät ruuat, jotka lahjoitamme sitten eteenpäin niitä tarvitseville.
Vaikka kohderyhmän sektori on kapea, sille on kipeästi tarvetta.
- Esimerkiksi lapsiperheiden tilanne puhututtaa minua – lapsilisiä on laskettu, ja sen myötä ja ennastaan vaikeassa asemassa olevat ovat joutuneet vielä ahtaammalle. Otin tämän asian sydämelleni, ja myös kirkkoherra Ari Paavilainen lähti innolla mukaan järjestämään tällaista tapahtumaa, Wallin kertoo.

Paikalle oli kutsuttu myös musiikkivieras, jonka kirkkoherra juonsi sisään humoristisella otteella. – Jeesus elää, Elvis elää… kumpi se oli? No, eiköhän se ollut molemmat, Paavilainen veisteli. Tervetuliaispuheen jälkeen lavalle astui taiteilijanimellä Aron esiintyvä Juha Leppänen, joka esitti laajaa kirjoa Elvis Presleyn tuotannosta. Illan aikana kuultiin esimerkiksi sellaisia Elvis-klassikoita kuin Love me tender, Amazing Grace, (You’re the) devil in disguise, Heartbreak Hotel ja Return to sender. Aronin esiintymiseleet ja ääni tavoittivat Elviksen vastaavat uskollisesti, ja keikan aikana yleisö intoutui taputtamaan tahtia mukana. – Meillä on näköjään ihan omat tanssitytötkin täällä mukana esiintymässä, artisti heitti esiintymispaikan edessä pyörähtelevistä tyttölapsista, jotka intoutuivat pyörähtelemään rock’n’rollin kuninkaan sävelten tahdissa.

Yleisesti ottaen yleisö otti tapahtuman vastaan hyvällä hengellä. Wallin on tyytyväinen tapahtuman mahdollistaneisiin järjestäjiin ja yleisömenestykseen.
- Vastaanotto on ollut huikea. Tämä on ollut minullekin mukava kokemus, sillä olen muun muassa oppinut amerikkalaiselta lahjoittajaltamme huimasti lisää ruuanlaittoniksejä – mukava lisä itselleni jo ennastaan rakkaaseen harrastukseen. Kyllä otetaan ensi vuonna taas uusiksi.