Sivukartta
To 29.6.2017 17:30
Naisten Pankin tapaaminen
Muu tila
Naisten Pankkilaisten tapaaminen Leipurikahvila Pyymäessä Nuutilankatu 2.
To 29.6.2017 18:30
Musiikki
Lauluilta Keikyän kyläseuran rannassa Kiviniementiellä klo 18.30
Pe 30.6.2017 11:00
Tapahtuma
Muu tila
Kirjakahvila kirkkoherranviraston pihalla klo 9-15. Saatavana hernesoppaa, lättyjä, kahvia ja kastamista,käsitöitä ja kirpputoritavaroita.
Pe 30.6.2017 14:00
Karkun kappeliseurakunnan Karkun kamarin Sulosoinnuista soraääniin -esityksen harjoitukset
Karkun kamarin Sulosoinnuista soraääniin -esityksen harjoitukset Karkun seurakuntatalolla pe 30.6. klo 14.00.
Pe 30.6.2017 16:00
Lähetyksen kirpputori Kiikoisten seurakuntatalon alakerrassa
Kiikoisten seurakuntatalo - alakerran lähetystori
Lähetyksen kirpputori Kiikoisten seurakuntatalon alakerrassa
Purpurikonsertti "Kadulta kirkkoon"
Kiikoisten kirkko
"Kadulta kirkkoon"- konsertti reformaation ja purpureiden henkeen. Vokaaliyhtye Lumous, baritoni Lauri Solin, Fioretto Ensemblestä Janek Öller (nokkahuilut ja säkkipillit) ja Ilpo Laspas (cembalo ja urut). Ohjelmistossa 1400-1500-luvun kansanlauluja, uskonpuhdistuksen myötä löysivät tiensä myös kirkolliseen käyttöön.

Kiikoisten kirkko, Kiikoistentie 300, 38360 Sastamala
Purpuriperjantain konsertti Kiikoisten kirkossa, Vokaaliyhtye Lumous
Purpuriperjantain konsertti Kiikoisten kirkossa, Vokaaliyhtye Lumous
Silja Aalto ja Trio Barocco
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Silja Aalto, sopraano
Trio Barocco
Ohjelma 15/10¤.
Nuortenilta
Vammalan seurakuntatalo - Kahvio, alakerta
Tervetuloa!
Purpuriperjantain kirkkokonsertin kahvitilaisuus
Purpuriperjantain kirkkokonsertin kahvitilaisuus. Kahvitilaisuuden tuotto lähetyksen hyväksi.
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kohti uusia haasteita

Kirkkoherranviraston tiedotuksen työkokeilija Hannu Grén kirjoittaa heränneistä ajatuksistaan työkokemuksensa, uskonsa ja ajankohtaisten asioiden pohjaa vasten peilaten.

Nyt se sitten on koittanut: leikkaukseni on ensi viikolla ja jään silloin sairaslomalle. Työkokeilu keskeytyy ainakin sairasloman ajaksi, ellei TE-toimisto sitten totea, että minun on parempi jatkaa työkokeilua tai muuta toimintaa toisessa työpaikassa toivuttuani.
                             Mennyt noin viiden kuukauden jakso on ollut hyvin mielenkiintoinen ja mukavalla tavalla haasteellinen kokemus. Useimmiten opiskeluni ja työni ovat olleet nimenomaan journalistisen puolen toimintaa, mutta tästä työkokeilusta sai hyvän käsityksen siitä, mitä on olla tiedotuksellisissa tehtävissä. Se on tuonut lisää ammatillista itsevarmuutta ja –ymmärrystä. Vaikka tähän nimenomaiseen paikkaan pääseminen vakituiseen toimeen näyttää tällä hetkellä hyvin epätodennäköiseltä, niin en kadu hetkeäkään, että olen ollut täällä työkokeilussa. Se antaa hyvää pohjaevästä tuleviin työhaasteisiin.
                             Ymmärtääkseni minulla on mahdollisuus leikkauksen jälkeen käydä vielä työkokeilusta jäljellä oleva jakso myöhemmin loppuun. Se täytyy vielä selvittää tarkemmin. Nyt tällä hetkellä minun täytyy vain keskittyä valmistautumaan edessä olevaan leikkaukseen ja jättää ainakin toistaiseksi jäähyväiset toimenkuvalleni ja sen ohessa tapaamilleni loistaville työkavereille.
                             Herran haltuun.

20.1.2016