Sivukartta
Kanttori: Mattila Jari
Musiikki: Suodenniemen Sirkut
Suntio: Päivi Seppälä
Entisten suodenniemeläisten ja Suodenniemellä kesää viettävien kirkkopyhä
Su 25.6.2017 10:00
Pyhän Olavin messu
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Pyhäpäivä: Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä)
Tekstit: Psalmi: Ps. 92:2-6, 1. lukukappale: Jes. 51:3-6, 2. lukukappale: Ap. t. 14:15-17, Evankeliumi: Luuk. 1:57-66
Pyhäpäivän aihe: Tien raivaaja
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Liturgi: Hautala Lasse
Kanttori: Mattila Anu
Suntio: Myllyniemi Arja
Avustava pappi: Väänänen Ville
Virret: 571 Jo joutui armas aika
258 Kiitetty olkoon Jumala
259 Kiitetty Herra, joka kansallensa
572 Taas kukkasilla kukkulat
574 On kaunis synnyinmaamme
Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa
Kirkon diakoniarahaston kautta.
Kirkon diakoniarahasto, Kirkkohallitus, Eteläranta 8, 00130 Helsinki, FI15 8000 1100 0602 28.
Su 25.6.2017 11:15
Suodeniemen kirkkokahvi

Suodenniemen seurakuntatalo - kahvio, Koippurintie 6, 38510 Sastamala
Su 25.6.2017 13:00
Salokunnan messu
Salokunnan kirkko - kirkkosali
Pyhäpäivä: 3. sunnuntai helluntaista
Salokunnan kirkko - kirkkosali, Salokunnan kirkko - kahviotila
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Mattila Jari
Suntio: Lehto Ilpo
Musiikkiryhmä: Kesäsoittaja Noora Mäkelä, poikkihuilu
Kolehti: Sisupartiolaiset Karkku
Tekstinlukijat: Sirkka-Liisa Uusi-Rintakoski
Su 25.6.2017 17:00
Pieni pyhä hetki
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Pyhän Olavin kirkko on auki kesäisin. Joka sunnuntai-ilta siellä järjestetään pieni rukoushetki, ennen kuin kirkko taas sulkee ovensa seuraavaan päivään. Vietä ainutlaatuinen hetki kesäillassa uskomattomalla paikalla, tutustu kirkon elämänkaareen ja menneiden sukupolvien työhön.
Ma 26.6.2017 17:30
Naisten saunailta Kiikoisten kirkkotuvalla
Naisten saunailta Kiikoisten kirkkotuvalla. Yhteislähtö Vammalan srk-talolta klo 17.30 omin autoin. Kyytien vuoksi ilmoita tulostasi Kopalainen p. 050 314 9107
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kirkkovaltuuston kokous 5.11.2015

Kirkkovaltuusto on kokouksessaan 27.10.2011 hyväksynyt Sastamalan seurakunnan strategian. Strategiassa on otettu kantaa Sastamalan seurakunnan arvoihin, perustehtävään, toimintastrategiaan, resursseihin, organisaatioon ja johtamiseen sekä visioon vuoteen 2015 asti.  Strategiaa on tarkasteltu vuosittain toiminta- ja taloussuunnitelman laatimisen yhteydessä.

Kirkkovaltuusto hyväksyi kokouksessaan 5.11.2015 päivitetyn strategian vuoteen 2020.

Päivitetyssä strategiassa talouden ja kiinteistön muodostamat haasteet ovat edelleen keskeisiä ja vakavia. Entistä enemmän painoarvoa on annettu kuitenkin toiminnan tavoitteille. Tavoitteet ja toimenpiteet on pyritty ilmaisemaan positiivisesti. Kaikkien ihmisten kokonaisvaltainen tavoittaminen, kasvojen kautta tutuksi tuleva seurakunta, rajojen ylittäminen, jäsenyyden tukeminen, vapaaehtoistyön merkityksen korostaminen seurakunnan yhteisen työn kautta ja kaiken tekemisen uudistaminen muuttuvia tarpeita vastaaviksi ovat keskeisiä teemoja. Henkilöstön jaksaminen ja kiinteistöihin liittyvät haasteet ovat Sastamalan seurakunnassa erityisen tärkeitä ja keskeisiä. Tästä johtuen strategiaan liittyvät sen linjan mukaiset mutta tarkemmat erilliset henkilöstö- ja kiinteistöstrategiat, jotka luodaan myöhemmin erikseen.

Kirkkovaltuusto päätti, että seurakunnan vuoden 2016 tuloveroprosentiksi vahvistetaan 1,75.

Kirkkovaltuusto hyväksyi lisätalousarvion, jonka mukaan kirkkovaltuusto myöntää 25.000 €:n määrärahan kuluvan vuoden talousarvion investointiosaan digitointia varten. Kuluvan vuoden talousarviossa ei olla varauduttu perhelehtien digitointiin, joka on välttämätöntä suorittaa.

Suodenniemen kappeliseurakunnan kappalaisen virka lopetetaan. Päätös on alistettava arkkihiippakunnan tuomiokapitulin hyväksyttäväksi.

Kappelineuvostojen ohjesäännöissä on luovuttu kappeliseurakuntien kappalaisten virkojen välttämättömyydestä. Taloudelliset realiteetit edellyttävät edelleen seurakunnan virkojen vähentämistä. Seurakunnan papin tehtävät voitaneen hoitaa nykyisellä työvoimalla. Seurakunnan työnjako edellyttää, että kullakin kappeliseurakunnalla on joka tapauksessa sille nimetty pappi. Suodenniemen papin tehtävää hoitaa Hannu Heikkilä.

pdf liite

Esityslista (pdf)