Sivukartta
Tapahtumat »
La 27.5.2017 10:00
Lähetyksen kirpputori
Suodenniemen seurakuntatalo - Kirpputori (alakerta)
Kirpputori jälleen avoinna Suodenniemen srk-talolla lauantaisin klo 10-12
La 27.5.2017 12:00
Soppa & Sana & Sävel
 Tärppi Onkiniemenkatu 5
Soppaa, Sanaa ja Säveltä Tärpissä joka toinen lauantai!
Järjestäjänä Sastamalan ev. lut. seurakunnan vapaaehtoiset.
La 27.5.2017 13:00
Kehitysvammaisten rippikoulun konfirmaatio
Pappina Pirjo Tuiskunen.
Su 28.5.2017 10:00–11:00
Perhejumalanpalvelus, päiväkerhon päätösjuhla
Kiikan kirkko
Klo 10 perhejumalanpalvelus, jonka yhteydessä esikouluun lähtevien siunaus. Mehu, kahvi ja jäätelötarjoilu Kunnan makasiinilla.
Su 28.5.2017 10:00
Piispa Kaarlo Kallialan juhlamessu
Liturgi: Piispa Kaarlo Kalliala
Kanttori: Hänninen Elisa,Muraja Tuuli
Suntio: Myllyniemi Arja
Avustajat: Timo Vuojus
Ulkopuoliset avustajat: Kesälapin rippikouluryhmä mukana toteuttamassa messua
Avustava pappi: Väänänen Ville
Muuta tietoa: Piispa Kaarlo Kalliala on ollut pappina 40 vuotta.
Su 28.5.2017 10:00
Veneilykauden siunaus
Tyrvään kirkko
Suomi 100 juhlavuoden tapahtuma:
klo 10 messu ja veneilykauden siunaus
kirkkokahvit

Kirkon esittely
Su 28.5.2017 13:00
Salokunnan sanajumalanpalvelus, Ämpärikirkko. 50 ensimmästä kirkkovierasta saa ämpärin, jossa on kesäistä tekemistä ja hengellistä evästä. Tervetuloa!
Salokunnan kirkko - kirkkosali
Salokunnan kirkko - kirkkosali, Salokunnan kirkko - kahviotila
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Helena Bäckman
Suntio: Lehto Ilpo
Avustava pappi: Sanna Parkkinen
Kolehti: Karkun diakonia
Tekstinlukijat: Mauri Kaaja
Su 28.5.2017 14:00
Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kaija ja Reijo Telarannan luona, Kurjentie 43, aiheena "Vievätkö ristiriitaiset tekstin Raamatulta luotettavuuden?"
Kaija ja Reijo Telaranta kutsuvat...
Tervetuloa Mettämaan majatalokahveille Pihlavan pirttiin, Kurjentie 43. Kahveen lisäksi tarjolla on Reijon puhe ja yhteistä pohdintaa kristinuskon haastavista ja hankalista kysymyksistä. Laulaakin voidaan jos laulattaa. Rukoilemistakaan ei vierasteta. Pirtissä on kahvetta ja kastettavaa tarjolla joka toinen sunnuntai samaan aikaan klo 14. Etelä-Tyrvään pappi Hannu Heikkilä on mukana silloin, kun ehtii.
Ajo-ohjeita, lisätietoa tilaisuuksista ja niiden teemoista saat Reijolta, puh. 0400412628, www.reijotelaranta.fi
Tällä kertaa aiheena siis "Vievätkö ristiriitaiset tekstin Raamatulta luotettavuuden?"
Su 28.5.2017 18:00
Karkun iltakirkko seurakuntatalolla, Ämpärikirkko. 50 ensimmäistä kirkkovierasta saa ämpärin, jossa on kesäistä tekemistä ja hengellistä evästä. Tervetuloa!
Karkun seurakuntatalo - Iso sali
Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä
Karkun seurakuntatalo - Iso sali, Karkun seurakuntatalo - Pieni sali, Karkun seurakuntatalo - keittiö+astiasto
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Helena Bäckman
Suntio: Poutala Leena
Kolehti: Karkun diakonialle
Tekstinlukijat: Marjo-Riitta Helminen ja Teuvo Koivuniemi
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kirkkoneuvoston kokous 30.9.2015

Kirkkoneuvosto hyväksyi investointisuunnitelman talousarvion laatimisen pohjaksi. Vuoden 2016 investointien arvioidut kustannukset ovat yhteensä 553 000 e. Suurimmat korjauskohteet vuodelle 2016 ovat Kiikan seurakuntatalon korjauksia ja lämmitysjärjestelmän uusiminen 200 000 €, Karkun kirkon sisäpuolen remontin suunnittelu ja osin toteutus 90 000 €, Kiikan hautausmaan huoltorakennus/varasto  50 000 € ja Tyrvään kirkkohautausmaa, uurnalehdon laajennus  50 000 €.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto myöntää 25.000 €:n määrärahan kuluvan vuoden talousarvion investointiosaan digitointia varten. Kuluvan vuoden talousarviossa ei olla varauduttu perhelehtien digitointiin, joka on välttämätöntä suorittaa.

Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy on kilpailuttanut seurakunnan sähkönhankinnan myyntiosuuden toimittajan sopimuskaudelle 1.1.2017 – 31.12.2018/2019. Tarjouksia saatiin 11 yhtiöltä, yksi tarjous oli tarjouspyynnön vastainen ja yksi tarjous saapui myöhästyneenä. Halvimman tarjouksen jätti Kokkolan Energia Oy 2,50 €/MWh, tarjottu marginaali on erittäin kilpailukykyinen. Kirkkoneuvosto hyväksyi Kokkolan Energia Oy:n sähkönmyyntitarjouksen, sopimus-aika 36 kk. 1.1.2017 – 31.12.2019.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Suodenniemen kappeliseurakunnan kappalaisen virka lopetetaan. Päätös on alistettava arkkihiippakunnan tuomiokapitulin hyväksyttäväksi. Kirkkoneuvosto pyytää Suodenniemen kappelineuvostolta lausuntoa kappalaisen viran lopettamisesta ja Suodenniemen papin tehtävän hoitamisesta.

Kirkkoneuvosto päätti Sastamalan seurakunnan toiminnasta pakoilaisasiaan liittyen, että seurakunta on valmis käyttämään resurssejaan hädän lievittämiseksi kulloinkin tarkoituksenmukaisella tavalla. Seurakunnassa on mahdollisia tiloja maahanmuuttajien ja muiden avun tarvitsijoiden majoitukseen. Seurakunta on valmis yhteistyöhön valtion, kaupungin ja muiden järjestöjen kanssa. Seurakunta sitoutuu ja edellyttää, että apu on etnisesti, kansallisesti ja uskonnollisesti riippumatonta.

Kirkkoneuvosto päätti siirtää Ella Saastamoisen lastenohjaajan vakituiseen toimeen 1.10.2015 alkaen.

Kirkkoneuvosto päätti valita kiinteistötyöryhmään jäseneksi Ulpu Hukkasen jäljellä olevalle kaudelle 2015 ­– 2016.

Kirkkoneuvosto puoltaa sivutoimiluvan myöntämistä kirkkoherra Ari Paavilaiselle konsultoijana toimimiseen hiippakunnassa.

pdf liite

Esityslista (pdf)