Sivukartta
Kanttori: Mattila Jari
Musiikki: Suodenniemen Sirkut
Suntio: Päivi Seppälä
Entisten suodenniemeläisten ja Suodenniemellä kesää viettävien kirkkopyhä
Su 25.6.2017 10:00
Pyhän Olavin messu
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Pyhäpäivä: Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä)
Tekstit: Psalmi: Ps. 92:2-6, 1. lukukappale: Jes. 51:3-6, 2. lukukappale: Ap. t. 14:15-17, Evankeliumi: Luuk. 1:57-66
Pyhäpäivän aihe: Tien raivaaja
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Liturgi: Hautala Lasse
Kanttori: Mattila Anu
Suntio: Myllyniemi Arja
Avustava pappi: Väänänen Ville
Virret: 571 Jo joutui armas aika
258 Kiitetty olkoon Jumala
259 Kiitetty Herra, joka kansallensa
572 Taas kukkasilla kukkulat
574 On kaunis synnyinmaamme
Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa
Kirkon diakoniarahaston kautta.
Kirkon diakoniarahasto, Kirkkohallitus, Eteläranta 8, 00130 Helsinki, FI15 8000 1100 0602 28.
Su 25.6.2017 11:15
Suodeniemen kirkkokahvi

Suodenniemen seurakuntatalo - kahvio, Koippurintie 6, 38510 Sastamala
Su 25.6.2017 13:00
Salokunnan messu
Salokunnan kirkko - kirkkosali
Pyhäpäivä: 3. sunnuntai helluntaista
Salokunnan kirkko - kirkkosali, Salokunnan kirkko - kahviotila
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Mattila Jari
Suntio: Lehto Ilpo
Musiikkiryhmä: Kesäsoittaja Noora Mäkelä, poikkihuilu
Kolehti: Sisupartiolaiset Karkku
Tekstinlukijat: Sirkka-Liisa Uusi-Rintakoski
Su 25.6.2017 17:00
Pieni pyhä hetki
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Pyhän Olavin kirkko on auki kesäisin. Joka sunnuntai-ilta siellä järjestetään pieni rukoushetki, ennen kuin kirkko taas sulkee ovensa seuraavaan päivään. Vietä ainutlaatuinen hetki kesäillassa uskomattomalla paikalla, tutustu kirkon elämänkaareen ja menneiden sukupolvien työhön.
Ma 26.6.2017 17:30
Naisten saunailta Kiikoisten kirkkotuvalla
Naisten saunailta Kiikoisten kirkkotuvalla. Yhteislähtö Vammalan srk-talolta klo 17.30 omin autoin. Kyytien vuoksi ilmoita tulostasi Kopalainen p. 050 314 9107
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kirkkoneuvoston kokous 27.5.2015

Kirkkoneuvosto hyväksyi Metsänhoitoyhdistys välityspalvelun Karkun pappilan alueen uudistushakkuusta ja Kiikoisten Jauhoparran alueen harvennus- sekä avohakkuista tekemät tarjoukset. Puukaupan hinta on yhteensä 204 579 euroa.

Kirkkoneuvosto julisti haettavaksi taloustoimiston toimistosihteerin viran. Tehtäviin kuuluu hautakortistoon ja haudanhoitosopimuksiin liittyviä tehtäviä sekä kirkkoherranviraston tehtäviä. Taloustoimiston toimistosihteeri, joka hoitaa hautakortistoon ja haudanhoitosopimuksiin liittyviä työtehtäviä, pitää ennen eläkkeelle jäämistä pitämättömät lomat lokakuun puolivälistä alkaen ja jää eläkkeelle 1.1.2016.

Hautausmaanhoitaja Ulla Mannosen nimike muutettiin suntio-hautausmaanhoitajaksi ja palkkausta tarkistettiin nostamalla tehtävät vaativuusryhmään 402. Uusi nimike kuvaa paremmin hänen tehtäväaluettaan ja työtehtävä vastaavat vaativuusryhmä 402 kriteereitä.

Kirkkoneuvosto on jo aikaisemmin tukenut Kazanin kirkkoprojektia. Tässä talouden tilanteessa, Sastamalan seurakunta ei enää voi myöntää avustusta Kazanin kirkkoprojektille. Kirkkoneuvosto myöntää sastamalalaisille partiolaisille 1 000 euron avustuksen leirimatkaan Raukee ´15.

Sastamalan seurakunnassa on edelleen työntekijöitä, joille on määrätty työ kappeliseurakuntien alueella. Kappeliseurakunnissa järjestetään viikoittain tarpeellista toimintaa. Kappeliseurakunnan alueella toimivat työntekijät ovat säännöllisesti seurakuntalaisten tavattavissa päivystyksen tai muun toiminnan kautta.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että nuorisotyönohjaajan virka lapsityön tiimissä lopetetaan. Tilalle perustetaan lapsi- ja perhetyöntekijän virka, kelpoisuusehtona kirkon lapsityönohjaajan tutkinto tai kirkon varhaiskasvatuksen ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva koulutus ja kokemus seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Lastenohjaajan toimi, josta Riikka Lindroos on opintovapaalla, muutetaan kokoaikaiseksi ajalle 1.9.2015 – 30.6.2016. Tähän toimeen valitaan sijaiseksi Ella Saastamoinen ajalle 1.9.2015 – 30.6.2016.

Seurakuntapastori Risto Herranen on virkavapaalla Sastamalan seurakunnan seurakuntapastorin virasta ajalla 1.7.2015 – 30.6.2016. Pappivihkimyksen aikatauluista johtuen seurakuntapastorin viransijaisuuden 1.7.2015 – 30.6.2016 täyttöprosessia jouduttiin aikaistamaan. Viransijaisuuden täyttää Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli antamalla virkamääräyksen. Turun arkkihiippakunnalle on ilmoitettu, että Sastamalan seurakunta esittää seurakuntapastorin viransijaiseksi Ville Väänästä.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto hyväksyy Ilmari Nurmisen eron Sastamalan seurakunnan kirkkoneuvostosta ja valitsee kirkkoneuvostoon uuden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Kirkkoneuvosto valitsee kiinteistötyöryhmään kirkkoneuvoston edustajan myöhemmin. Ilmari Nurminen jatkaa kirkkovaltuuston jäsenenä ja vaalilautakunnan varajäsenenä.

Irmeli Kulonpää jätti anomuksen leirimajalla pidettävään perheleiriin 2015. Sastamalan Kehitysvammaisten tuki ry järjestää leirin Leirimajalla 8. ­- 9. 8. Anomus on 500 euroa.

Kirkkohallitus on myöntänyt avustusta Tyrvään kirkon penkkien ja lattian kunnostukseen 128 825 euroa (49,89 % kustannuksista).

pdf liite

Esityslista (pdf)