Sivukartta
Kanttori: Mattila Jari
Musiikki: Suodenniemen Sirkut
Suntio: Päivi Seppälä
Entisten suodenniemeläisten ja Suodenniemellä kesää viettävien kirkkopyhä
Su 25.6.2017 10:00
Pyhän Olavin messu
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Pyhäpäivä: Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä)
Tekstit: Psalmi: Ps. 92:2-6, 1. lukukappale: Jes. 51:3-6, 2. lukukappale: Ap. t. 14:15-17, Evankeliumi: Luuk. 1:57-66
Pyhäpäivän aihe: Tien raivaaja
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Liturgi: Hautala Lasse
Kanttori: Mattila Anu
Suntio: Myllyniemi Arja
Avustava pappi: Väänänen Ville
Virret: 571 Jo joutui armas aika
258 Kiitetty olkoon Jumala
259 Kiitetty Herra, joka kansallensa
572 Taas kukkasilla kukkulat
574 On kaunis synnyinmaamme
Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa
Kirkon diakoniarahaston kautta.
Kirkon diakoniarahasto, Kirkkohallitus, Eteläranta 8, 00130 Helsinki, FI15 8000 1100 0602 28.
Su 25.6.2017 11:15
Suodeniemen kirkkokahvi

Suodenniemen seurakuntatalo - kahvio, Koippurintie 6, 38510 Sastamala
Su 25.6.2017 13:00
Salokunnan messu
Salokunnan kirkko - kirkkosali
Pyhäpäivä: 3. sunnuntai helluntaista
Salokunnan kirkko - kirkkosali, Salokunnan kirkko - kahviotila
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Mattila Jari
Suntio: Lehto Ilpo
Musiikkiryhmä: Kesäsoittaja Noora Mäkelä, poikkihuilu
Kolehti: Sisupartiolaiset Karkku
Tekstinlukijat: Sirkka-Liisa Uusi-Rintakoski
Su 25.6.2017 17:00
Pieni pyhä hetki
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko
Pyhän Olavin kirkko on auki kesäisin. Joka sunnuntai-ilta siellä järjestetään pieni rukoushetki, ennen kuin kirkko taas sulkee ovensa seuraavaan päivään. Vietä ainutlaatuinen hetki kesäillassa uskomattomalla paikalla, tutustu kirkon elämänkaareen ja menneiden sukupolvien työhön.
Ma 26.6.2017 17:30
Naisten saunailta Kiikoisten kirkkotuvalla
Naisten saunailta Kiikoisten kirkkotuvalla. Yhteislähtö Vammalan srk-talolta klo 17.30 omin autoin. Kyytien vuoksi ilmoita tulostasi Kopalainen p. 050 314 9107
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kiikoisten kirkkokuoro juhli yhdeksänkymppisiä

Kiikoisten pieni mutta aktiivinen kirkkokuoro vietti 90-vuotisjuhlaansa kaatuneitten muistopäivänä 18.5.2014.

Kiikoisten kirkkokuoro täytti 90 vuotta ja laulajia muistettiin ansiomerkein, lahjoin ja kukkasin.

Kuorossa on mukana 11 aktiivista laulajaa. Kuvassa mukana kuoron entinen johtaja kanttori Sirpa Maja-Lähdekorpi sekä nykyinen johtaja kanttori Elisa Hänninen.

Kuoro esiintyi sunnuntaina 18.5. Kiikoisten kirkossa sekä vietti jumalanpalveluksen jälkeen 90-vuotisjuhlaansa seurakuntatalolla. Kaatuneiden muistopäivän kunniaksi laskettiin sankarihaudoille seppeleet " Veteraanin iltahuudon" sävelten soidessa.

"Kirkkokuoron johtajana on ollut ilo palvella ja hyvien kuorolaisten kanssa on palkitsevaa tehdä töitä edelleen", sanoi kanttori Elisa Hänninen. "Kuorolaiset tekevät arvokasta työtä vieden evankeliumin sanomaa eteenpäin laulun siivin".

Kiikoisten edellinen kanttori Sirpa Maja-Lähdekorpi sanoi olevansa "hengessä mukana" joka keskiviikkoiltana kun kuorolla on harjoitukset.

Pastori Auli Airas-Laitila lausui kuorolle kauniit kiitossanat. Puheessaan hän totesi, että Kiikoisten kkokuoro on toiminut 90 vuotta. Se on pitkä matka ajassa. Siihen sisältyy paljon harjoitusta, laulua ja palvelua. Se on oman laulun lahjan käyttöönottoa ja siitä toisille jakamista. Aina eivät esiintymistilanteet 90-vuotisen matkan varrella ole olleet iloisia,  mutta varmasti on ollut tilanteita joissa on saanut sydämensä kyllyydestä laulaa. Mitä olisi sananajulistus ilman musiikkia. laulun ja soiton myötä sanoma saa siivet. Kirkkokuorolle kiitos ajan antamisesta ja ilon tuottamisesta.

Lopuksi laulettiin koko kirkkokansan voimin ja kiitollisin sydämin "Soi kunniaksi Luojan nyt virsi kiitoksen"!

Elisa Hänninen

Kirkkokuorolla on tärkeä tehtävä julistaa evankeliumia laulaen.

Kaatuneitten muistopäivän seppeleet alttarin äärellä olivat vaikuttava näky.

Kiikoisten kirkkokuoro. Kuvassa mukana kuoron nykyinen johtaja, kanttori Elisa Hänninen (oik). ja entinen johtaja, kanttori Sirpa Maja-Lähdekorpi (vas.).