Sivukartta
Tapahtumat »
La 27.5.2017 10:00
Lähetyksen kirpputori
Suodenniemen seurakuntatalo - Kirpputori (alakerta)
Kirpputori jälleen avoinna Suodenniemen srk-talolla lauantaisin klo 10-12
La 27.5.2017 12:00
Soppa & Sana & Sävel
 Tärppi Onkiniemenkatu 5
Soppaa, Sanaa ja Säveltä Tärpissä joka toinen lauantai!
Järjestäjänä Sastamalan ev. lut. seurakunnan vapaaehtoiset.
La 27.5.2017 13:00
Kehitysvammaisten rippikoulun konfirmaatio
Pappina Pirjo Tuiskunen.
Su 28.5.2017 10:00–11:00
Perhejumalanpalvelus, päiväkerhon päätösjuhla
Kiikan kirkko
Klo 10 perhejumalanpalvelus, jonka yhteydessä esikouluun lähtevien siunaus. Mehu, kahvi ja jäätelötarjoilu Kunnan makasiinilla.
Su 28.5.2017 10:00
Piispa Kaarlo Kallialan juhlamessu
Liturgi: Piispa Kaarlo Kalliala
Kanttori: Hänninen Elisa,Muraja Tuuli
Suntio: Myllyniemi Arja
Avustajat: Timo Vuojus
Ulkopuoliset avustajat: Kesälapin rippikouluryhmä mukana toteuttamassa messua
Avustava pappi: Väänänen Ville
Muuta tietoa: Piispa Kaarlo Kalliala on ollut pappina 40 vuotta.
Su 28.5.2017 10:00
Veneilykauden siunaus
Tyrvään kirkko
Suomi 100 juhlavuoden tapahtuma:
klo 10 messu ja veneilykauden siunaus
kirkkokahvit

Kirkon esittely
Su 28.5.2017 13:00
Salokunnan sanajumalanpalvelus, Ämpärikirkko. 50 ensimmästä kirkkovierasta saa ämpärin, jossa on kesäistä tekemistä ja hengellistä evästä. Tervetuloa!
Salokunnan kirkko - kirkkosali
Salokunnan kirkko - kirkkosali, Salokunnan kirkko - kahviotila
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Helena Bäckman
Suntio: Lehto Ilpo
Avustava pappi: Sanna Parkkinen
Kolehti: Karkun diakonia
Tekstinlukijat: Mauri Kaaja
Su 28.5.2017 14:00
Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kaija ja Reijo Telarannan luona, Kurjentie 43, aiheena "Vievätkö ristiriitaiset tekstin Raamatulta luotettavuuden?"
Kaija ja Reijo Telaranta kutsuvat...
Tervetuloa Mettämaan majatalokahveille Pihlavan pirttiin, Kurjentie 43. Kahveen lisäksi tarjolla on Reijon puhe ja yhteistä pohdintaa kristinuskon haastavista ja hankalista kysymyksistä. Laulaakin voidaan jos laulattaa. Rukoilemistakaan ei vierasteta. Pirtissä on kahvetta ja kastettavaa tarjolla joka toinen sunnuntai samaan aikaan klo 14. Etelä-Tyrvään pappi Hannu Heikkilä on mukana silloin, kun ehtii.
Ajo-ohjeita, lisätietoa tilaisuuksista ja niiden teemoista saat Reijolta, puh. 0400412628, www.reijotelaranta.fi
Tällä kertaa aiheena siis "Vievätkö ristiriitaiset tekstin Raamatulta luotettavuuden?"
Su 28.5.2017 18:00
Karkun iltakirkko seurakuntatalolla, Ämpärikirkko. 50 ensimmäistä kirkkovierasta saa ämpärin, jossa on kesäistä tekemistä ja hengellistä evästä. Tervetuloa!
Karkun seurakuntatalo - Iso sali
Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä
Karkun seurakuntatalo - Iso sali, Karkun seurakuntatalo - Pieni sali, Karkun seurakuntatalo - keittiö+astiasto
Liturgi: Jokinen-Lundén Anu
Saarnaaja: Jokinen-Lundén Anu
Kanttori: Helena Bäckman
Suntio: Poutala Leena
Kolehti: Karkun diakonialle
Tekstinlukijat: Marjo-Riitta Helminen ja Teuvo Koivuniemi
Tapahtumakalenteri »
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 500 vuotta

Kirkkoneuvoston kokous 23.4.2014

Kirkkoneuvosto puoltaa Mouhijärven kappalainen Lasse Hautalan tuomiokapitulille tekemää virkavapaa-anomusta ajalle 1.9.2014 – 31.8.2015 ja esittää Mouhijärven kappelineuvoston lausunnon mukaisesti tuomiokapitulille, että sijaiseksi nimitetään pastori Sinikka Tuori. Lasse Hautala anoo virkavapaata hoitaakseen Lavian seurakunnan kirkkoherran sijaisuutta.

Kirkkoneuvosto myönsi Jarmo Tulirinnalle eron seurakuntamestarinvirasta 1.9.2014 alkaen eläkkeelle siirtymistä varten.

Kirkkoneuvosto myönsi Maiju Rantaniitylle eron lastenohjaajan osa-aikaisesta toimesta 1.5.2014 alkaen.

Kirkkoneuvosto myönsi SLEY:n omistamien Illon, Sammaljoen ja Lopenkulman rukoushuoneiden sekä Vammalan Luther-talon toimintaan vuosiavustusta 550 euroa/toimitila. Tiloissa toimii seurakunnan kerhoja ja piirejä sekä järjestetään tilaisuuksia yhteistyössä seurakunnan kanssa.

Hiippakunnallinen rakennemuutoksen ohjausryhmä on pyytänyt seurakunnan lausuntoa siitä kenen kanssa seurakunta syksyllä 2014 haluaa ryhtyä neuvotteluihin seurakuntayhtymän muodostamiseksi. Kirkkoneuvosto ilmoittaa lausunnossaan, että paras vaihtoehto on Sastamalan seurakunnan säilyminen yhtenä itsenäisenä seurakuntana. Mikäli jotkin syyt sitä edellyttävät, seurakunta on valmis neuvotteluihin kaikkiin suuntiin. Lähimpiä kumppaneita ovat mm. Huittinen, Punkalaidun, Kokemäki, Hämeenkyrö ja Ikaalinen. Mahdollisen seurakuntayhtymän tulisi olla merkittävästi Sastamalan seurakuntaa suurempi kokonaisuus.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle invahissin asentamista Suodenniemen kirkon sivuportaiden yhteyteen. Kyseessä on kirkkorakennukseen kohdistuva olennainen muutostyö, josta päättäminen kuuluu kirkkovaltuustolle. Päätös on alistettava kirkkohallituksen vahvistettavaksi.

Kirkkoneuvosto myönsi kanttori Anu Mattilalle opintovapaata laulupedagogi-opintoja varten ajalle 1.9.2014 – 31.5.2015.

Juha Jokiniitty on jättänyt kirkkoneuvostolle tarjouksen Karkun pappilan mailla sijaitsevasta, noin 1 ha suuruisesta, peltoalueesta. Koska seurakunnassa on käynnissä selvitys myytävistä maa-alueista, kirkkoneuvosto päätti, että tässä vaiheessa ei neuvotella yksittäisen peltoalueen myynnistä.

pdf liite

Esityslista (pdf)